Gyakran szembesülünk azzal, hogy a fogorvosok nagy része még nem, vagy vagy csak részben ismeri az intraorális szkennerek világát, és a bennük rejlő potenciális lehetőségeket. A legtöbb piacon megtalálható rendszer bonyolult, gyakran olyan szolgáltatásokért fizetnek a felhasználók, amiket nem is használnak. Az orvosnak autodidakta módon kell a készülékek működését elsajátítania és a felmerülő kérdések megválaszolásához sem kap elegendő támogatást.

Ideje változtatni ezen, ezért...

...elhoztuk Önnek a 3DISC megoldást

Egyszerű a Páciensnek

Egyszerű a Labornak

Egyszerű Önnek

A Heron IOS rendszer bemutatása

A Heron ™ IOS rendszer a megbízhatóság és tartósság kombinációját kínálja. Használata egyszerű, a szoftveres háttér átlátható, befektetése pedig gyorsan megtérül. A tökéletes ár-érték arányú választás klinikája számára.

Értéket a pénzéért

A szkenner megvásárlása után úgy használhatja a készüléket, hogy nincsenek további licensz- vagy esetdíjak. A korlátlan ingyenes szoftverfrissítéseknek köszönhetően folyamatosan naprakész maradhat. Ezen tulajdonságok teszik az egyik legmegfizethetőbb szkennerré a piacon.

A strapabíró társ klinikája szolgálatában

Heron ™ IOS egy könnyű és tartós eszköz, amely nem tartalmaz forgó alkatrészeket (a ventillátort kivéve), így nincsenek felesleges leállások sem. A készülék előre kalibrált, Önnek csak annyi a dolga, hogy kivegye dobozából, és használja. Az ingyenes szoftverfrissítéseknek köszönhetően folyamatosan fejlődik a felhasználói felület, és bővülnek azok a lehetőségek, amelyek az Ön igényeit a jövőben is kielégítik.

A legfontosabb: az idő

Az eszköz a dobozból kivéve azonnal használható, nincs szükség kalibrációra. Az intuitív és jól átlátható kezelőfelületnek köszönhetően a rendszer könnyedén megismerhető, a szkennelés folyamata gyorsan megtanulható. Nincs szüksége bemelegedési időre, ami rövidebb várakozási és székben töltött időt jelent a páciensnek. A nyitott architechtúra, és a beépített kommunikációs panel segít, hogy Ön gyorsan és könnyedén továbbíthassa adatait a kiválasztott labor számára.

Kényelmes megoldás a pácienseknek

A Heron™ IOS szkenner pehelykönnyű kialakítása lehetővé teszi, hogy a szkennelési folyamat a lehető legkényelmesebb legyen mind az Ön, mind páciensei számára. A kompakt ergonómikus kialakítás segíti a szkennelés gyors folyamatát. A 360 fokban elforgatható fej a szájüregen belüli manőverezést könnyíti meg, keskeny kialakítása pedig a páciens komfortérzetét növeli.

Egyszerű a Páciensnek

Komfortos

Biztonságos

Rövidebb székben töltött idő

Egyszerű a Labornak

Gyors, egyszerű kommunikáció

Széleskörű fájlformátum támogatás

Minden nyílt CAD szofverrrel kompatibilis

Egyszerű Önnek

Rövid szkennelési idő

Könnyedén elsajátítható használat

Gyors megtérülési idő

A Heron IOS eszköz

A Heron ™ IOS a piacon kapható legkönnyebb és legkisebb színes intraorális szkenner, melyet fogorvosokkal közös kooperációban terveztek, hogy a lehető legjobb használati értéket biztosítsa a modern fogorvosi rendelőkben. Fejlett kamera- és képalkotó rendszerének köszönhetően por alkalmazása nélkül alkot színes digitális képet. Exkluzív ergonómiai kialakítása minden felhasználó számára kényelmes.

A Heron egyedülálló és szabadalmaztatott technológiát alkalmaz, mely célja az eszköz sebességének, pontosságának, és precizitásának optimalizálása. A beépített fűtőtest gondoskodik a fényvezető tükör párásodásának megakadályozásáról, ezáltal a még precízebb kép alkotásának elősegítéséről. A legtöbb fogpótlás készítésénél magabiztosan használható, legyen szó akár fogbetétekről, szóló koronákról vagy nagyobb hidakról. Implantátumokra tervezett pótlások esetében ugyanolyan pontosan és megbízhatóan működik, mint csiszolt fogfelszíneken. Hardveresen úgy tervezték, hogy hosszútávon kezelni tudja a folyamatosan frissülő szoftverek követelményeit, ezáltal hosszú ideig kiszolgálja az Ön klinikáját is. A terméket az Amerikai Egyesült Államokban tervezték, fejlesztik, és gyártják.

Autoklávozható Fej

250 ciklus (3db fej a dobozban)

360 fokban forgatható fej

A könnyed szkennelésért

HD felbontású színes szkenner

Nincs szükség spray, vagy por használatra

Melegítő elem

Segít elkerülni az optika párásodását

Kényelmes és kompakt

Pehelykönnyű

Az egyik legkönnyebb intraorális szkenner (150 gramm)

Ergonomikus Kialakítás

Továbbfejlesztett forma a kényelem jegyében

Multifunkciós Talp

Asztalon elhelyezve, vagy falra szerelve gondoskodik a szkenner tárolásáról

A HeronClinic szoftver

Amikor Ön úgy dönt, hogy beruház a Heron™ IOS rendszerbe, a teljes csomag elérhetővé válik az Ön számára. Ennek részei egy tökéletes ergonómiájú és pehelykönnyű súlyú intraorális szkenner, valamint a teljes esetkordináló szoftver csomag. Hardver és szoftvercsomagunk segíti Önt a teljes workflow-n, kezdve a szkenneléstől egészen a végső munkafolyamatokig.

A szkenner a teljes szoftvercsomaggal együtt érkezik, melynek segítségével végighaladhat a klinikai munkafolyamaton, és az eset laborral való megosztásán. A felhasználói felület támogatja az érintéssel való vezérlést, amely megkönnyíti a mindennapi munkát, a beépített fájlmegosztónak köszönhetően pedig azonnal továbbíthatja felhő alapú tárhelyéből eseteit a labor felé.

A rendszer, ami folyamatosan fejlődik

A rendszeresen érkező szoftverfrissítéseknek köszönhetően, tapasztalatok és visszajelzések alapján folyamatosan fejlesztjük a szkenner pontosságát és a szkennelés gyorsaságát. Ezáltal napi használata egyszerűsödik.

Szoftver Bemutatása

Eset vagy páciens alapú keresés

A szoftverben lehetőség van páciens nevére, vagy eset eknevezésére keresni. A kijelölt páciens mellett automatikusan megjelennek a korábbi szkennelés adatai és megnézhetjük a 3D modellünket.

Egyszerű technikai munkalap

Megadhatjuk, hogy milyen anyagból rendeljük meg a pótlást a fogtechnikai laborunktól. Egy labor adatait csak egyszer kell megadnunk, utána már a listából könnyedén ki tudjuk választani és már küldhetjük is neki az adott munkát.

Kezelőfelület a szkenneléskor

A felületen láthatjuk, hogy éppen mely területet kell szkennelnünk, a kamera élőképét, a kamera által gyűjtött információkból készített modellt, és a szerkesztéshez használatos menü ikonokat. Egy-egy terület szkennelését követően a feldogozás azonnal megtörténik, ezáltal a teljes szkennelés végén nem kell hosszasan várni a végső kép megtekintéséhez.

Összegző felület

A folyamat lezárásaként egy ablakban megtekinthetünk minden, a pácienssel kapcsolatos, illetve a laboratórium számára fontos adatot. További csatolmányokat adhatunk hozzá, valamint megjegyzést is írhatunk magunknak, vagy kollégáink részére.

Szkenner feltételei

Számítógép

Minden intraorális szkenner használatához szükség van számítógépre. A számítógép kiválasztásánál különösen körültekintőnek kell lennünk, hiszen ezek a munkafolyamatok komolyan igénybe veszik még a legjobb számítógépeket is. A 3D feldolgozáshoz szükség van megfelelő processzorra, memóriára és videókártyára is. Nem a számítógép árcédulája teszi azt ideálissá a szkennerrel való használatra! Szakértő csapatunk az általunk forgalmazott Heron szkennerekhez a bevezetés részeként segít megtalálni az Ön praxisának optimális számítástechnikai hátteret.