testtest
testtest
test
test
test

A feladat

Röntgen

CBCT

Szoftverek

Mindannyian érzékeljük, hogy a fogászati szakma egésze egy digitális forradalom küszöbén áll. A digitális eszközök már minden praxis működését segítik valamilyen szinten, de viszonylag szűk még azoknak a rendelőknek, centrumoknak a köre, ahol egységes, komplett rendszert alkotnak ezek a technológiák.

A digitális fogászat eszköztára számtalan olyan megoldást kínál egy praxis életében, amely könnyíti, gyorsítja, precízebbé és kontrollálhatóbbá teszi a különböző munkafolyamatokat mind a gyógyító személyzet, mind pedig a működést biztosító háttércsapat számára.

test

Digitális

Innovatív

Átlátható

Biztonságos

testtesttest

Az előnyök mellett azonban komoly kíhívást jelent megtalálni, és egy rendelő működésébe beépíteni ezeket a felhasználók számára részben ismert, részben teljesen ismeretlen szoftveres és hardveres megoldásokat.

A legfelkészültebb, szakmailag legnaprakészebb információkkal rendelkező fogorvostól sem elvárható, hogy olyan informatikai ismerertekkel rendelkezzen, amellyel önállóan képes eligazodni, pénzügyileg és stratégiailag komoly döntéseket hozni ezen a napról napra fejlődő területen.

test

Tervezz digitálisan!

testtesttest

Cégünk, a DentUpgrade azzal a céllal jött létre, hogy olyan teljes körű szolgáltatást, segítséget, tájékoztatást tudjunk Önöknek nyújtani, amely a digitális fogászat különböző innovatív megoldásainak az értékesítése mellett -igény szerint- azok rendelői integrációját is megvalósítja.

Ennek a személyi hátterét erre a területre specializálódott informatikai szakemberekből, fogorvosokból és fogtechnikusokból álló szakmai team biztosítja.

test

Speciális szakmai team

test
Az integráció főbb pillérei a következők:

1. Tervezés

és telepítés

A rendelő aktuális paramétereit, működését, igényeit, céljait felmérve, személyre szabottan kínáljuk azt az optimális megoldást, amely a praxis rövid, és hosszabb távú terveinek egyaránt megfelel.

Ezzel elkerülhetők az olyan hibás koncepciók, mint például amikor praxis hamar “kinövi” a technológiát, illetve olyan felesleges extra megoldásokat finanszírozott, amiket nem tud kamatoztatni a munkája során.

testtesttest

A digitális megoldások egyik lényeges előnye, hogy a különböző eszközök, szoftverek egy jól tervezett és kivitelezett rendszerben kommunikálhatnak egymással, és így egy összefüggő egységet alkotnak.

A tárolt információk pedig könnyen elérhetőek (otthonról, másik rendelőből stb.), illetve továbbíthatóak (pl. a fogtechnika felé). Informatikailag ezért elengedhetetlen feltétel a komponensek kompatibilitására, szinkronizációjára való törekvés.

test

Egy, már az első lépéseknél optimálisan, jövőbe mutatóan tervezett, szinkronizált és kivitelezett rendszer teljesítményben és szolgáltatásban bőven felülmúl egy akár a legdrágább komponensekből álló, de nem szakszerűen összehangolt, vagy össze sem hangolható elemekből koncepció nélkül kialakított “egységet”.

2. Képzés

A digitális fogászati eszközök és szoftverek bonyolult megoldások. Ez szükségszerű, hiszen rengeteg funkciót tartalmaznak. Ezek között ott vannak azok, amiket elegendő tudni az induláshoz, de egy gyakorlott felhasználó eligazodik a programban és az adott szituációnak megfelelő munkamenetet választja.

test
test

Az általunk értékesített termékek bevezetése több lépcsőben történik. A digitális fogászati eszközök, szoftverek, bonyolult megoldások. Ez szükségszerű, hiszen rengeteg funkciót tartalmaznak. Természetesen megvannak azok az elemek, amelyek elegendőek az induláshoz, de egy gyakorlott felhasználó, már az adott szituációnak megfelelő munkamenetet választja.

Először a legegyszerűbb lépéseket mutatjuk meg és gyakoroljuk, hogy már a kezdetektől élmény legyen a digitális munkafolyamat használata.

testtesttest
testtest

A személyes oktatáson túl hozzáférést adunk az általunk fejlesztett interaktív tananyagokhoz, növelve ezzel a kezdő felhasználók magabiztosságát. Amint egy klinika minden felhasználója elérte a magabiztos szintet az alapvető munkamenetekben, és ismeri a szoftver- vagy az eszköz kezelőfelületét, akkor jelentkezhetnek személyes, vagy online tréningünkre.

3. Támogatás

Kevés praxis engedheti meg, hogy saját informatikai szakembereket alkalmazzon a zökkenőmentes működés érdekében. A rendelőben az idő nagy úr, ezért akut helyzetekben szakmai csapatunk ún. „távoli eléréssel” segít a probléma elhárításában, hogy ne akadjon meg a munka.

Az általunk telepített megoldásoknál ügyelünk az elemek kompatibilitására és a szinkronizációjára, lehetőségünk van rá, hogy távoli felügyelettel magas szintű karbantartást és hibaelhárítást végezhessünk.

test

Tisztában vagyunk azzal, hogy a személyes- és online tréningek mellett merülnek fel további kérdések is a termékeinkkel, a szoftvereinkkel kapcsolatban. Elsősorban ezért fejlesztünk és teszünk elérhetővé minden ügyfelünknek egy interaktív felületet, ahol a kérdéseikre választ kaphatnak.

Ahogy a fogászat területén is innovatív megoldásokat kínálunk, úgy ügyfélszolgálatunknál is igyekszünk kihasználni a digitális világ adta lehetőségeket és hatékonyabban segíteni ügyfeleink mindennapi munkáját!

Mi készen állunk...

...most Ön következik