Diagnosztika

A szoftvereink alkalmasak a DICOM formátumú CBCT felvételek kiértékelésére. Így pár kattintással már sablont is tervezhet.

Tervezés

A kompromisszummentes fogpótlás záloga a sebész, a protetikus és a fogtechnikus csapatmunkája. Ezt a közös munkát teszik egyszerűbbé szolgáltatásaink és szoftveres megoldásaink.

Navigált implantológia

A technológia fejlődésével a navigált implantológia egyre nagyobb teret nyer. A sebészeti sablonok alkalmazásával tökéletes fogpótlások pillérjeiként szolgáló implantátumok ideális pozícióba kerülnek. Gyorsabbak a műtétek, csökken a székidő, a pótlás terveinknek megfelelően kerülhet átadásra

Sablon gyártás

Szerződött partnereink rövid határidővel gyártják és szállítják Önnek a megrendelt sablont, de szoftverink segítségével saját rendszerükkel is készíthetik ezeket.

Intraorál szkennelés

Az intraorális szkennerek segítségével felgyorsíthatjuk a digitális munkafolyamatot és ezáltal a klinika hatékonysága is növekszik.

Labor szkennelés

A technológia az utóbbi időben olyan szintre fejlődött, hogy ma már másodpercek alatt digitalizálhatunk egy gipszmintát.

CAD/CAM

CAD(Computer-aided design): A digitális folyamatban a tervezés is számítógépen történik. Portfóliónk tartalmaz többféle CAD tervező szoftvert.

CAM(Computer-aided manufacturing): Kínálatunkban szerepelnek frézgépek és frézcentrumok szolgáltatásai is.

Informatikai fejlesztések

A digitális fogászati rendszerek speciális alap infrastruktúrát igényelnek. Szolgáltatásaink között szerepel vállalkozása bővülő igényeire szabott számítástechnikai renszerek kiépítése és karbantartása.